Osta 2 kappaletta tarjoushintaan; toinen itselle ja toinen ystävälle.

Aco Stay Soft Lips 12 ml 6,65 € / 2 kpl. Toinen itselle, toinen ystävälle. ACO Stay Soft Lips -huulivoide antaa tehokasta kosteutta huulille 24 tunnin ajan. Hoitava ja korjaava huulivoide sisältää antioksidantteja, Q10 ja E-vitamiinia. Jättää kevyen hohteen ja tuoksuu miedosti vaniljalta.

Favora hoitava käsivoide 75 ml 10 € / 2 kpl. Omat ja ystävän kädet pehmeiksi. Glyseroli, pantenoli ja helokkiöljy ravitsevat pehmentäen karheimmatkin kädet. Nopeasti imeytyvä, riittoisa tehokosteuttaja hoitaa myös kynsiä ja kynsinauhoja. Hajusteeton ja väriaineeton koostumus. Käyttö: Hiero käsiin ja kynsinauhoihin tarpeen mukaan.

Aqualan L perusvoide 200 g 15 € / 2 kpl. Perusvoiteesta ilahtuu myös ystävä. Perusvoide ihon kosteutukseen sekä koko keholle että kasvoille. Sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii myös hyvin herkästi reagoiville.

Elivo lahjapakkaus, sis. puhdistusvaahdon 150 ml ja kasvoveden 200 ml, 11,86 € (norm. 23,72 €). Kasvojen hellävaraiseen puhdistukseen ystävälle. Pehmeä puhdistusvaahto pesee kasvot hellästi ja tehokkaasti ja soveltuu myös meikinpuhdistukseen sekä uudistettuna myös silmämeikin poistoon turvallisesti. Sisältää ihoa kosteuttavien ainesosien erikoisseoksen (Lactil®), joka säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Panthenol ja Aloe vera hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Sopii myös akneiholle. Puhdistusvaahto on sulfaatiton. Mieto tuoksu. pH 5.5. Elivo kasvovesi viimeistelee herkän ja normaalin ihon puhdistuksen hellästi, mutta tehokkaasti. Kasvovesi sopii myös silmämeikin puhdistukseen, ei kirvele silmiä. Sisältää ihoa kosteuttavien ainesosien erikoisseoksen, Lactil ®, joka säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Panthenol ja aloe Vera hoitavat ja syväkosteuttavat ihoa. Lisäksi allantoiini rauhoittaa ja pehmentää herkkää kasvojen ihoa. Mieto hypotuoksu. pH 5.5.