Fiilus-sarjan tuotteet sisältävät maailman tutkituimpia maitohappobakteereita Lactobacillus r. GG:tä ja Bifidobacterium lactis:ta. Arkeen tuotesarjassa on persikan ja vadelman makuinen purutabletti ja täysin makuaineeton ja kasviskapseliin ”kääritty” valmiste. Se sopii esim. FODMAP ruokavaliota noudattavan tuotteeksi. Erilaisiin erikoistilanteisiin kuten lääkekuurin yhteyteen tai matkalle mukaan on tarjolla Fiilus Vahva.

Fiilus Arkeen 30 kpl 10,65 € (norm. 12,54 €) ja Fiilus Vahva 10 kpl 8,00 € (norm. 9,41 €)

 

Bethover B12-vitamiinivalmiste on vadelmanmakuinen purutabletti päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. 1 tabletti sisältää 1 mg = 1000 mikrog B12-vitamiinia. Annostus on 1 tabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

Bethover 150 purutabl. 28,65 € (norm. 31,83 €)

 

Melarest Melatoniini Extra Vahva -makutabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, joko mansikan tai salmiakki-lakritsin makuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja sokeriton. Ei eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään: ½–1 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Annostusta ei saa ylittää.

Melarest Melatoniini Extra Vahva 1,9 mg Mansikka tai salmiakki-lakritsi 60 tabl. 18,50 € (norm. 21,76 €)