Aqualan L on kosteuttava, monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Hajusteeton ja kevyt perusvoide ihon kosteutukseen sekä ihonhoitoon koko keholle, myös kasvoille sekä kaikenikäisille. Oivallinen  myös voidepesuihin ja meikin poistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii hyvin herkästi ihollaan reagoiville. Tarjouksessa Aqualan L 200 g 8,70 € (10,24 €)

Multivita Plus -monivitamiinivalmisteessa on erityisesti A-vitamiinia, foolihappoa ja magnesiumia ikääntyvän elimistön tarpeisiin. Tarjouksessa Multavita Plus 200 tabl. 21,04 € (24,75 €)

Multivita Juniori Mix on monipuolinen ja hyvänmakuinen, pureskeltava monivitamiinitabletti perheen pienimmille. Yhdessä pakkauksessa on toffeen, mansikan ja päärynän makuisia ja värisiä tabletteja. Niistä voi valita joka päivälle mieleisensä maun! Yksi tabletti sisältää kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Valmistettu Suomessa. Tarjouksessa Multivita Juniori Mix 200 tabl. 19,18 € (22,57 €)

Multivita Juniori Mansikka on monipuolinen ja hyvänmakuinen, pureskeltava monivitamiinitabletti perheen pienimmille. Tarjouksessa Multivita Juniori Mansikka 200 tabl. 19,18 € (22,57 €)

Kotimaisesta pellavasta patentoidulla menetelmällä valmistettu Liinus pellavarae tasapainottaa vatsan ja suolen toimintaa, jos monipuolisesta ravinnosta huolimatta vatsa toimii epäsäännöllisesti. Kliinisessä tutkimuksessa on todettu, että suurirakeinen, runsaasti kuituja sisältävä ja öljypitoinen pellavarae sitoo suolistossa nestettä ja vaikuttaa suojaavasti vatsan limakalvoihin. Tarjouksessa Liinus 500 g 10,43 € (12,27 €)